Categories
Blogg

Prisvärd städfirma i Lund

Prisvärd städfirma i Lund 

Flyttstädning i Lund . Att boka en flyttstädning med en prisvärd städfirma för att minska din stress efter en tung och tidskrävande flytt, behöver inte vara dyrt. Vi är en prisvärd städfirma i Lund som passar de flesta plånböcker oavsett om du är pensionär eller student. Att anlita en städfirma för flyttstädning är ingen lyx idag, det är bara en garanti för att jobbet blir gjort på rätt sätt. Många städfirmor i och runt Lund pressar priserna och du kan få all din städning utförd till överkomliga priser.

Behöver du en städtjänst – då är vi din städfirma

Flyttstädning i Lund är en av våra mest populära tjänster. När du lämnar över fastigheten till nästa ägare ser vi till att din lägenhet är ren, välluktande och fräsch. Att anlita en städfirma för att göra din storstädning har många fördelar. Du sparar värdefull tid och kan koncentrera dig på de grundläggande behoven i ditt nya hem. Lämna över en ren och väldoftande lägenhet, villa eller bostadsrätt till den nya ägaren/hyresgäst.

Suveräna städtjänster

Anlitar du vårt städföretag kan du vara säker på att vi garanterar alla våra tjänster. Oavsett var i Sverige du behöver städhjälp kan du boka hos oss. Vi har städtjänster i hela Skåne län. Vi återkommer till dig med en offert så snart som möjligt. Om du sedan bokar oss, återkommer vi med det exakta städdatumet och skickar vi en bokningsbekräftelse till dig. Om du redan fått en offert av oss och vill boka en städtjänst kan du boka direkt via vårt bokningsformulär via en länk du fått i offerten. Du kommer att få all information om din bokning via e-post. Läs bokningsbekräftelsen för att kontrollera att alla uppgifter är korrekta. Kontakta oss om du vill göra några ändringar. Vi kommer att organisera städningen enligt dina önskemål.

Att tänka på innan städdagen

Flyttstädning tar generellt en arbetsdag och du behöver innan planerad städdag, se till att bostaden är tom och att kyla och frysar är urkopplade och avstängda, så de är isfria. Om möbler finns kvar i lägenheten eller huset bör ett arbetsutrymme på ca 1,5 meter lämnas runt väggar och fönster. Gamla skador ska dokumenteras innan städning påbörjas. Fönster som inte kan öppnas utan risk för skador kan endast rengöras från insidan. Yt- och fönsterdekaler, tejprester och färgstänk tas inte vid en flyttstädning på grund av risken för skador på underlaget. Tak och väggar dammtorkas och målade ytor rengörs med en lätt fuktad trasa. Observera att el och vatten krävs under städdagarna. Vi har alla nödvändiga rengöringsmedel och utrustning. Om städobjektets skick avviker från vår normala uppfattning om smuts, t.ex. extra smutsig spis där medel måste ligga längre tid, och skrubbning tar längre tid , kontaktar vi dig och kommer överens om ett rimligt pris innan vi påbörjat arbetet.

Kvalitet och städgaranti

Garanterad kvalitet och städning. Flyttstädning är en av våra mest populära tjänster. Du kan också boka vår flyttstädning när du flyttar ut från din bostad. Garanterad städning ger sinnesfrid och dessutom till ett överkomligt pris. Våra priser är attraktiva. Att flyttstäda med oss ​​har många fördelar. Vi erbjuder kostnadsfria offerter. Du kan sedan enkelt boka din städning enligt dina önskemål. Vi vet att det finns många villkor när du flyttar eller säljer din bostad. Därför erbjuder vi en trygghet och prisvärd flyttstädning så att du kan tänka på annat. Vår städning är dessutom garanterad i 7 dagar.

Med oss ​​får du

  • Allt från snabb offert – bokning
  • Prisvärd städtjänst
  • Utförd av skickliga medarbetare
  • Miljövänliga rengöringsmedel