Categories
Blogg

Fakturering som enskild näringsidkare

Att fakturera utan företag kan vara svårt, men med SAMpoolen.se är det enkelt och smidigt. Vi är den billigaste egenanställningen på marknaden med endast 2% i avgift, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra användare det bästa priset.

Vår plattform är utformad för att göra faktureringsprocessen så enkel och smidig som möjligt. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att använda plattformen, och du kan skapa fakturor på bara några minuter. Dessutom kan du anpassa fakturorna efter dina behov och lägga till din egen logotyp och information.

En annan fördel med SAMpoolen.se är att vi tar hand om allt administrativt arbete kring faktureringen. Vi skickar påminnelser och betalningspåminnelser åt dig, vilket sparar tid och energi som du kan fokusera på att bygga upp din verksamhet.

När du väljer en faktureringsplattform är det viktigt att tänka på dolda kostnader. Många konkurrenter använder lockpriser för att locka till sig nya användare, men sedan tar de ut extra kostnader för funktioner som är standard på SAMpoolen.se. Detta innebär att du kan hamna med högre faktureringsavgifter än du först tänkt dig.

Vi är stolta över att vara en transparent och pålitlig faktureringsplattform. Vi använder inte lockpriser eller dolda kostnader för att locka till oss nya användare. Hos oss betalar du endast för det du behöver för att fakturera, vilket innebär att du alltid vet vad du betalar för.

Så om du vill fakturera utan att oroa dig för dolda kostnader eller höga faktureringsavgifter, så är SAMpoolen.se det bästa alternativet för dig. Vi är den billigaste faktureringsplattformen på marknaden, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra användare det bästa priset på marknaden. Testa oss idag och upptäck själv varför vi är den mest pålitliga och enkla faktureringsplattformen i Sverige.