Categories
Blogg

Den bästa infraröda bastumattan att köpa 2023

En infraröd bastufilt är ett av de bästa budgetalternativen för helkroppsvärmeterapi hemma

 

I vår strävan efter att hitta den bästa infraröda bastumattan har vi provat och testat några väldesignade, högkvalitativa infraröda bastumattor, varav några har vi använt hemma i över ett år som en del av vår uppvärmda återhämtningskur. efter intensiva träningspass.

 

Det råder ingen brist på billiga infraröda bastumattor på nätet, men deras kvalitet är tveksam och materialen de använder kan vara giftiga när de värms upp.

 

I den här artikeln kommer vi att peka på en handfull av de bästa infraröda bastumattorna vi rekommenderar från vår personliga forskning och testning, och baserat på bastumattans recensioner visar vi dig hur du väljer rätt infraröd bastumatta och går sönder en jämförelse av en handfull infraröda bastumattor värda att svettas ut i baserat på pris, garanti, design, temperatur, kontroller och kvalitet.

 

Infraröda bastufiltar skiljer sig åt på deras maximala värmetemperatur, materialet de är gjorda av, kontrollmodulen för att justera inställningarna, kvaliteten på deras infraröda värmeteknik och EMF-klassificering. Vi har arbetat hårt för att plocka isär majoriteten av infraröda bastumattor till salu i USA, Storbritannien, Australien, NZ och Europa för att ge dig denna recension och köparguide för att ge dig de helande fördelarna med infraröd bastu till ditt hem.

 

Om du är ny på återhämtningsspelet kommer vi också att utbilda dig om några av fördelarna med infraröda bastumattor, hur bastumattor fungerar och om en infraröd bastumatta är säker för dig att använda. Medan många andra webbplatser annonserar olika bastumattor från Amazon, var försiktig med deras kvalitet och fall inte för fyndtillfället.

 

Bästa infraröda bastufilt – vårt bästa val

Bäst totalt: NordicHigh

 

Till skillnad från majoriteten av de andra bastumattorna Sverige erbjuder NordicHigh en bekväm 30-dagars riskfri provperiod så att du kan testa fördelarna hemma och returnera om det inte är för dig, samt en standard 12-månaders garanti och fri leverans i hela Sverige. NordicHigh kan nå 75 grader Celsius och kan ställas in för sessionslängder på upp till 60 minuter på styrenheten. NordicHighs infraröda bastumattor är den överlag bästa bastumattan i Danmark och kostar mellan 2 000 och 4 000 beroende på vilken modell du väljer.

 

Däremot kan du använda koden “ny250” och spara 250 kr på ditt första köp.