Flyttstädning – Det ska göras innan du flyttar – flyttstädning-borås.se

Flyttar du? I så fall, grattis! Det här är en spännande tid i ditt liv. Men innan flyttlådorna börjar anlända återstår lite arbete. En av dessa uppgifter är att städa flytthuset. Detta kan tyckas skrämmande, men oroa dig inte – vi finns här för att hjälpa dig! I det här blogginlägget kommer vi att prata om vad som behöver göras innan du flyttar in, samt några tips för att underlätta flytten för dig själv.

Rengör noggrant

Innan du flyttar in är det viktigt att städa huset ordentligt. Detta inkluderar att damma och dammsuga alla ytor, skura badrum, tvätta golv, putsa fönster och speglar, rengöra skåp och lådor, ta bort spindelväv från tak och väggar, torka av vitvaror etc. Det är också en bra idé att ångrena mattor, om de ingår i köpet av bostaden. Om det är reparationer som behöver göras innan inflyttning – t.ex. måla väggar eller lappa hål – det ska du också göra nu, så att allt är snyggt och snyggt när du flyttar in!

Tips för bättre överblick

Nu när vi har täckt vad som behöver göras innan du flyttar, låt oss prata om några tips för att göra rengöringsprocessen enklare för dig själv:

– Gör en checklista över alla uppgifter som behöver göras. Detta hjälper dig att hålla dig organiserad och på rätt spår. Du kan få hjälp på https://flyttstädning-borås.se/.

– Sätt ihop städsatser med allt du behöver så att du inte hela tiden behöver springa fram och tillbaka mellan rummen.

– Om möjligt kan du få familj eller vänner att hjälpa till – det kan göra att jobbet går mycket snabbare!

– Försök att använda naturliga ingredienser som citronsaft eller bakpulver för tuffare fläckar istället för starka kemikalier.

– Glöm inte områden som skåp, skåp och lådor som ofta försummas vid rengöring.